вторник, 5 април 2016 г.

Как да вземаме правилните решения ?

Решенията определят качеството на живота ни и ние ги правим постоянно, но когато попаднем в ситуация, в която ни е трудно да изберем и не знаем кое е правилното, то тогава ние се заклещваме и често изпадаме в негативни емоционални състояния като безпокойство и депресия. Ако искаме да станем добри във вземането на решения , то трябва да ги вземаме по-често, защото само по този начин ще изградим увереността си и ще подобрим сензитивността си за това кое работи и кое не. Трябва да запомним че решение взето от състояние на страх, обикновенно е грешното решение. Ние знаем кое е правилното в дадената ситуация, но несигурността и страхът ни спират да го видим ясно. За да успеем да преодолеем това състояние може да използваме техника, визуализация , която да ни помогне да влезем в състояние на сигурност преди вземането на важно решение.
Представете си че нивото ви на увереност в момента е константа и е X, задайте си въпроса, какво бих направил ако увереността ми беше 1000 пъти по X ?, по този начин включвате ресурси в подсъзнанието си, влизате в състояние на увереност и отговорът ше дойде лесно и от самосебе си.

Ако имате нужда от помощ в разрешаването на даден проблем, не знаете как да се справите в дадена ситуация или ви трябва нова стратегия, то може да се свържете с мен на тел: 0878893017 или на имейл: skyreader@abv.bg
Комбинирайки техники като ТЕС (техника за емоционална свобода) и НЛП (Невро Лингвистично Програмиране) , аз мога да бъда вашият тренъор по пътя към желаните от вас резултати. След дълги години интерес в областта на метеорологията, научих че всяка буря се създава от определени характеристики, парамети , които се събират на едно място в определено време и разбирайки динамиката на процесите, човек може да прогнозира резултатите. По същия начин прилагам и уменията си в областта на психологията, като се стремя да постигна възможно най-радикални и бързи промени, възползвайки се от параметеите които могат да бъдат контролирани и променяни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар